Har din kat fået killinger? Vil du dele din mening om Vildheks med andre? Vil du vise et billede af din hest, din hund eller dit marsvin? Har du haft en god oplevelse i naturen eller med dyr?
Så send en mail til skrivtil@vildheks.dk
Kathrine Mathilde Vegener Rasmussen

Det er en af de BEDSTE bøger jeg nogensinde har læst. De er mega gode! Jeg har mega hurtigt læst dem. De er helt vilde.
Elsker dem MEGA meget.
Er helt besat!!!!
De er fantastiske!


Ida-Marie Nørgaard

Hej alle sammen.
Jeg syntes at vildheks er den bedste bog. Jeg er næsten færdig med alle bøgerne, fra vildheks.
Jeg kan godt lide vildheks, Også fordi at jeg elsker dyr og naturen. Jeg har nemlig også engang haft en hund, og ligesom Clara (fra vildheks) mistede sin kat, mistede jeg også min hund. Men jeg hved at den er lige her et sted..


Viktoria

Kære Lene, kan du ikke lave en Vildheks 7 på et tidspunkt? Serien den er bare så god! Hilsen Viktoria Lundø


Vildheks elskeren

Hej vildvenner
Jeg elsker vildheks, den er for vild. Dem har fanget mig lige fra starten. Den er læse let, men ikke alt for let. Det er på en god måde som gør den overskuelig at læse. Det er rart at den er så blød for øjnene at læse, mange andre bøger synes jeg "skær" lidt i øjnene hvis man er for træt.
Kram Vildheks elskeren.


Bedste bog i universet

Hej
Det er så vildt at moster isa har et kæledyr og det er lidt mærkeligt at Clara hun bliver syg. Men det verdens bedste bog i hele universet


Er i en helt ande verden

Hej vildhekse venner
Jeg har læst alle vildheks bøgerne jeg kan godt lide dem alle men den jeg Best kan lide er 5 for der er så mange ting som man ikke vidste. Og hver gang jeg læser dem er jeg i en helt anden verden, og jeg kommer til at huske min kat som er død men jeg har fåret et sødt pindsvin som er en pige men heder Tintin. Det jeg Best kan lide ved vildheks er at der hele tiden sker nogen ting som man slet ikke tror sker.

Jeg håber at alle dem der ikke har haft den gode oplevelse at læse vildheks kommer til det for jeg vil anbefale den til alle dem jeg kende.
r Kh Maria


Glæder mig til bog 6

Hej
Hej jeg hedder Rikke, jeg begyndte at læse bøgerne vildheks da jeg manglede noget at læse i og fortryder ikke at jeg begyndte. Jeg kan begynde at grine selvom jeg er vildt sur når jeg læser den, det er for sjovt noget af det der står i den. Og kan godt lide at Clara har svære opgaver i hver bog og er tæt på døden hver gang. Glæder mig godt nok til 6'eren udkommer:-) Kh Rikke Larsen


Clara passer til mig

Hej alle jer!
Jeg heder Anja og jeg har læst bog 1, bog 2 og bog 3 men jeg er i gang med bog 4 og de ting der stor om Clara passer til mig.


Vild hund eller vildven

Hej
Min søn på 12, min datter på 14 og jeg har læst 1.Samling af Vildheks sammen. Vi lavede Te og Boller og hver aften i et par uger, læste jeg så højt i en time inden de skulle sove.
Det var rigtigt hyggeligt og vi skal nu i gang med de næste.
Jeg kom til at tænke på en oplevelse, som jeg havde da jeg var omkring 12 år gammel. Og efter at jeg havde fortalt den til mine børn, synes de at jeg også skal fortælle den herinde.
Jeg var som sagt omkring 12 år og min lillebror var ca. 3 år. Jeg havde hentet ham fra børnehaven og vi var på vej hjem. Jeg slap hans hånd et øjeblik for at binde mit snørebånd, da en stor schæferhund pludselig angriber min lillebror. Den bider fat i hætten på hans flyverdragt, vælter ham omkuld og begynder at trække ham væk fra mig ! Min lillebror skriger forskrækket og jeg skriger forskrækket og springer op fra min siddende hugstilling og sparker schæferen i siden. Jeg havde bløde gummisko på, så jeg var bange for at jeg ikke sparkede hårdt nok, men den slap ham og vendte sig mod mig, og jeg tænkte at nu ville den angribe mig. Men mærkeligt nok kiggede den bare på mig med et,( synes jeg), lidt såret udtryk i øjnene. Så vendte den om og spurtede ind i parken, hvor jeg tror den var kommet fra.
Folk kom løbende og alle snakkede i munden på hinanden og min lillebror hylede,en mand var steget ud af sin bil og kom rasende over til mig, skubbede mig omkuld og råbte og skreg "Hvad F..... jeg lavede,om jeg ikke kunne passe på min bror og en masse skældsord. Jeg forstod ingenting, for jeg havde jo modigt stillet mig op imod en kæmpestor schæferhund og sandsynligvis reddet min bror fra at blive skambidt ???? Men så fortalte han og flere af de andre omkring stående, at imens jeg var fordybet af at binde min sko, var min bror trådt ud på kørebanen, lige foran bilen som den rasende mand kørte og han havde ingen chance for at nå at bremse, da en hund var kommet ud af ingenting og havde trukket min bror tilbage på fortovet, lige inden at bilen havde smadret ind i min bror, så han kun var blevet strejfet på den ene fod, så hans sko var røget af !!!
Jeg forsøgte, sammen med flere af de andre at finde hunden og ledte i og omkring parken i over en time, men den var forsvundet lige så pludseligt som den var kommet ???
Jeg så aldrig hunden igen desværre, for jeg ville gerne have takket den og givet den et kødben for at jeg havde sparket den. Men mon ikke den forsvandt ad vildvejene og måske den kommer igen, hvis jeg en dag får brug for den ??? Det håber jeg.
Carsten Christensen.


Første samling

Hej alle sammen!!!
Jeg hedder Anja og jeg har den første samling bog og jeg har kun læst ildprøven.
Hilsen Anja overby sørnsen.


Yndlingsbog

Hej alle sammen
Jeg elsker min kanin blåbær og elsker naturen. Og vildheks er virkelig virkelig min ynlingsbog!
Hilsen Thit


Kan man det?

Hej
Kan man godt have en hjort som sin vildven???
Hilsen Maja


Vildheks er bedst!

Hej!
Jeg er 8 år jeg elsker VILDHEKS.
Jeg har læst 1. 2 . 3. og 4. Jeg ved ikke om man kan have en rotte som vildven og jeg har to rotter de er piger.
Kh
Elin


Vildheks er for fed!!

Hej alle sammen
Jeg er kristen og bør ikke læse sådan nogle bøger.. men kan ikke stoppe og har bedt til gud om blive vildheks det er for fedt!!! Jeg vil mega gerne være vildheks!!! Men har tænkt lift og findes det over hovedet??? Altså har nogen af jer oplevet det??? vil gerne høre hvis i har for hvis i kan så kan jeg også og vil lære det!!!


Jeg håber den bliver lavet til en film

Hej alle sammen
Jeg elsker bare vildheks det er den bedste bog jeg har list i mit liv!
Jeg ville sådan ønske at der var blevet lavet en film.
Hvis der var/bliver lavet en vildheks 1,2,3,4,5(6) film så ville det være de bedste film i mit liv!
Så jeg håber der bliver lavet en film...

Hilsen Caroline-Marika Østergaard Post.10 år.


Vildven og vildheks

Hej
Hej jeg hedder Frederikke Jeg har en vildven det er min søde hund Lucky og jeg føler selv at jeg er en vildheks for jeg er ret tit ude i naturen.

Lige nu har jeg en skaldet ræv der hjemme vi passer og plejer den lige som moster isa gør med grævlingen.

Med venlig hilsen

FrederikkeLidt af en vildheks

Hej alle vildhekse
Jeg syntes selv jeg er lidt af en vildheks jeg har også en dejlig lille vildven der faktisk mest bliver kaldt for Sortemand han er rigtig sød han er blevet til min 2 vildven da min 15 år gamle hund Wanda døde og min mis Fiona er løbet væk. I kan se 1 billed af min kat Fiona og min gamle hund Wanda men på det første billed er der et billed af min nuværende vildven Sortemand jeg tror måske jeg har to vildvenner både Sortemand og en hest jeg ridder på der hedder Zafir.


De kalder mig Vildheks

Hej alle vildhekse derude ;)
Jeg er selv lidt af en vildheks ja det er lige før jeg tror jeg har været på vildrejse!!
Jeg taler så meget om vildheks i skolen at mine veninder er begyndt at drille mig og kalde mig for vildheks men det tager jeg som et kompliment :)
Når men jeg har det som om jeg virkelig er en vildheks så det ville være helt vildt med den vilde vildhekse plakat! Knus Ellen


Kan næsten ikke vente på nr. seks

Hej
Jeg hedder Astrid. Jeg fik vildheks nr. et i julegave og læste den på en dag. Jeg læste nr. to på tre dage, nr. tre på tre dage, nr. fire på to dage og nr. fem på fire dage. Jeg kan bedst li' femmeren fordi at jeg syntes at den er rigtig spændene. Jeg kan næsten ikke vente til at nr. seks udkommer. Jeg elsker vildheks! Hilsen Astrid


Elsker at læse

Hej alle vildheks læsere
Jeg hedder Lærke og jeg elsker at læse. Jeg fandt vildheksen på vores skole bibliotek fordi jeg gerne snart ville læse nogle tykke bøger da jeg begyndte at læse den var den MEGAAA GO og jeg viste at den her serie skulle jeg læse alle færdig. Da jeg så læste anden bog blev jeg helt vild med vildheksen det er den bedste bog jeg har læst og det ville gøre mig MEGA glad hvis den kom på film. Det ville være den film første jeg ville købe. Her i julen 2013 fik jeg de første tre bøger i en samling og nu vil jeg MEGA gerne vinde en vildheks bog eller plakat. Jeg er i gang med at læse fjende blod nu. Jeg har ikke nogen levende vildven men jeg har en sjæleven min kanin Ninus hun er den sødeste kanin i verden og jeg har en fantasi vildven der er en tårnfalk som hedder Selma. Mine forældre er skilt så en uge er jeg på landet hos min far når jeg er hos ham er det skønt at være udenfor og øve vildsang og vildsansen når jeg er hos min mor er jeg i byen men det er også fint at bo der der er jeg mest inden døre ellers er jeg sammen med min venner.


Ravn som vildven

Heysa!
Jeg begyndte at tænke på naturen da jeg var på en mærkelig tur i parken. Det startede om morgen, da en Ravn uden får vinduet sad og stirrede på mig, det var der nok ikke noget mærkbart over det men.... I parken kravlede et egern op af et træ men stoppede øjeblikkeligt da jeg kom forbi og stirrede. Lidt bagefter plantede den der Ravn som jeg havde set tidligere på dagen i mit hår! Seriøst, jeg blev virkelig forskrækket! næste dag da jeg skulle i skole, sad ravnen forand min dør som om den ventede på mig.. OG jeg tog vildheks testen og min vildven var en Ravn! Elsker 'Vildheks' bøgerne vildt meget!! Hilsen Amélie.


Elsker Vildheks!

Hej alle vildheks-læsere
Jeg elsker seriøst vildheks rigtig meget!
Grunden til, jeg kan lidt bøgerne er nok, at jeg godt kan lide, at hovedpersonen (Clara) fortæller om sig selv, som om hun sad og læste op af en bog.
Bøger jeg elsker, bruger jeg heller ikke ret meget tid på at læse.
Jeg fik første samling, (bog 1, 2 og 3) til min fødselsdag, og læste den på mindre end en dag! Jeg fik bog 4 og 5 i julegave, dem læste jeg begge 1 juledag.;-) Jeg kan ikke vente til bog 6 udkommer! K.h. Andrea


Jeg er blevet en læsehest

Hej vildhekse-venner
Jeg hedder Fie og jeg er igang med serien Vildheks. Jeg er lige blevet færdig med Blodsungen og jeg kan alle titler i serien også den der ikke er udkommet. Da jeg begyndte at læse Vildheks læste jeg uafbrudt og det tog mig to dage at læse første bog og resten af serien tog mig en dag pr. bog at læse, så ialt har de taget mig 5 dage at læse. Bog seks ved jeg hedder Genkommeren.
Jeg har også tre dyr. En hund der hedder Pinky og en kat som liner Kat fra Vildheks på en prik bare mindre så den heder selvfølgelig Clara da det er en pige og så har jeg en kanin der heder Alvilda. Men jeg har det også som om jeg nærmest er en vildheks fordi at jeg kan mærke på mine dyr og min vildven Pinky som rent faktisk har kraset mig og slikket mit blod i sig. Nå men jeg kan nærmest mærke og forstå hvad de tænker og siger og hvad de vil når de piver eller skrapper eller sådan noget. Og jeg elsker at være ude jeg er bare lidt ligesom kahla når det gælder påklædnin. Men jeg elsker at mærke vinden mod min hud og det våde eller tøre og måske bløde mos under mine fodsåler vi ses vild venner og jeg håber ikke i fare vild i vildvejstågen!


Kan ikke stoppe

Kære vildhekse læser!!
Først god jul og et godt nytår

Jeg kan bare ikke stoppe med at læse.
Jeg læser på skolebiblioteket, i læsebånd, på toilettet, når jeg spiser, når jeg er ked af det, end jeg skal i seng, når jeg børster tænder osv.

Så jeg læser dag ud og dag ind.
Jeg er altid ked af det når den slutter

M.V.H Johanne Jensen


Jeg elsker Vildheks

Hej alle sammen!
Jeg heder Mathilde. Jeg fik læst VILDHEKSEN af min veninde.

Det er her er et billede af mig, jeg håber jeg er fin!
Love VILHEKSEN :-)

Ps hvis jeg vinder så bor jeg i Luxembourg.


Læste uafbrudt

Hej!
Hej jeg hedder Clara ligesom hende i bogen, jeg syntes bøgerne var rigtig gode og jeg læste uafbrudt i dem. Nr 1 læste jeg på fire dage, nr 2 læste jeg på to dage,nr 3 læste jeg på en dag og nr 4 læste jeg også på en dag. Jeg er ikke begyndt på nr 5 men jeg glæder mig vildt meget!

En dag da jeg kom hjem fra skole var der en af vores høns der kom hen til mig og sagde nogle meget høje hønselyde, jeg gik efter den og den førte mig hen til hønsehuse og der inde var en vildkat som var ved at spise deres mad. Men da den så mig løb den. Vildheks bøgerne er bare vildt gode jeg har læst dem alle og jeg glæder mig til at nr 6 kommer!

hilsen Clara Nkunkununu.


Drømmer om Vildheks

Heeej!
Jeg hedder Sarah (er 12 år) og eeeelsker vildheks!
Jeg har også en vildven som hedder Lau..han er en Oldenborg ( alså en hest )
Og jeg ved godt det her lyder mærkeligt...men nogen gange tror jeg selv jeg er en vildheks...:D fordi ...jeg på en måde drømmer om det?!.....altså jeg eeeelsker at være ude om natten og ride på Lau ;) og hver fuldmåne ligger jeg på Lau's ryg og føler at månen " taler ".
Og der var engang hvor Lau fik en skade, så det jeg gjorde var: at jeg listede mig ud i stalden og liggede mig op af Lau, og ja... Jeg SANG faktisk en vildsang for ham ;) og sov i boksen med ham hele natten ....og i løbet af en uge var skaden væk!!:D det var helt utroligt! Så... Ja .. Man kan godt sige jeg er en "skør-pige-som-elsker-vildsang-og-vildverden!-og-især-vildvenner!!
Hilsen Sarah


Min vildven

Hej:-)
Jeg har en kat, ♥Komma♥, hun er min vildven.
Jeg elsker at være sammen med hende. Når jeg læser om Clara og Kat, kommer jeg til at tænke på min egen vilde verden. Fuld af oplevelser, masser af natur og dyr! Har alle bøger, bortset fra Blodsungen, som er min ynglings. Blodsungen er min, fordi der bliver nævnt masser af vilde dyr! - Og pga. den historie Milla fortæller om, ved hendes 13-års-nat. Jeg elsker at læse om Clara og hendes vilde verden, når søvnen er ved at hænge

Sidsel Lysgaard


Helt opslugt

Hej
Jeg er helt opslugt af claras eventyr og kat min yndlings bog er helt klart den første bog og har min egen vildven min hund marie


Vildheks som film

Hej:)
Jeg ville ønske at i kan filmatisere vildheks.
Jeg elsker bøgerne, så det ville jo være en bonus, at ha' den på film.

Idéer til hvis i vil lave filmen:
1. Man kan lave den med rigtige mennesker, så den bliver mere realistisk.
2. Få Clara (hovedpersonen) til at ligne hende i bogen.
3. Den sultne i Kimæras hævn, kan man bruge skygger eller noget til at lave den.
4. I ildprøven: når hun nøder kat forstiller jeg en kælder, ikke en uhyggelig kælder bare en cykelkælder hvor kat sidder på trappen, og Clara prøver at gå forbi og kat angriber hende kan man lave sådan at hun falder ned af trappen, så han river hende.
5. Når i laver vildvejene kan man lave en hvid tåge, helt hvid hvor kats sorte pels viser vej så drengen ham lidt sløret men stadig mere tydelig end Clara.
6. Når Clara er fanget på vildvejene og Kimæra angriber, hun binder jo Clara og hun råber "GÅ VÆK" skal hun nærmest skrige det...
Har meget mere men skriver det ikke lige nu..
Hvis i synes det er nogle gode idéer så skriv tilbage så forklare jeg det hele :D
Håber i gør
Kh Signe


STOR fan af Vildheks

Hej alle vildhekse læsere!!!:D:D:D
Jeg ELSKER bøgerne i serien og har læst 1, 2, 3, og er i gang med 4' eren.
Det har kun taget mig en måden at læse dem.
Jeg er så vild med dem at jeg har tænk mig at købe ALLE i serien.
Jeg vil anbefale bøgerne til dem mellem 9 og 15 år.
Lene Kaaberbøl er min yndlings forfattere, så ros til hende.
Alle jer der læser det her skal vide, at jeg synes i skulle prøve at læse bøgerne, for de er RIGTIG gode og de kan lånes på Morsø folkebibliotek.

Hilsen Sofie Bech Pedersen.


Vildsans

Hej!
Jeg elsker Vildheks-bøgerne. De har nærmest åbnet et nyt univers for mig! Og det er ikke kun bogligt. Jeg prøvede på et tidspunkt at bruge vildsansen. Jeg kunne høre bier. Få minutter senere dukkede der en bi op.


Elsker Vildheks

Hej
Jeg ELSKER bare Vildheks. Det er bare mine yndlingsbøger! Jeg har den bog med de tre første i, og jeg læste den på 11 dage!
Jeg kunne ligge i flere TIMER, og bare læse! Jeg elsker dig Lene Kaaberbøl! Du er min helt! Jeg venter med stor spænding på 5'eren!
Ps: Jeg vil gerne være forfatter eller dyrelæge!

Mange Kærlige Hilsner fra Josefine i Stenlille!


Vild med Vildheks

Hej
Jeg har læst vildheks bind 1,2,3 og 4. Jeg synes en af de mange gode ting ved vildheks bøgerne er den måde tingene bliver beskrevet på og i bog nummer 3 der hvor man kommer til at høre om Kimæras barndom synes jeg at man begynder at synes det er rigtig synd for Kimæra. Jeg glæder mig til bog nr 4
kh Mille


Vildheks i hjertet

Hej
Hejsa alle vildhekse og vildvenner derude, fik lyst til at fortælle lidt.
jeg købte den samlede udgave af de 3 første bøger for ganske få dage siden og fik den/dem læst på blot 2-3 dage og var totalt opslugt, man falder lige frem ned i bogen og lever sig så meget ind i det at man i den virkelige verden begynder at fornemme ekstre meget og tager bøgernes eventyr med ud i vores verden, jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at min vildven er min dejlige foxterrier Lady som jeg nu har haft i 8 år :) det er som om vi forstår hinanden selv om vi ikke altid lytter til hinanden. jeg er 20 år gammel og elsker fantasien.

en anden oplevelse jeg vil dele som skete inden jeg fik lady, da havde jeg en anden hund ved navn Nælle og en dag gik jeg omme på det vi kaldte "komarken" med hende og hun stak af fra mig og løb ind på marken til kørene, jeg blev bange og kaldte med hun kom ikke og så sagde og bad jeg stille til at køerne ville jage hende hen til mig igen. og det GJORDE DE!! blev så taknemmelig!

og når man så læser disse bøger føler man sig selv som en lille vildheks da dyrene i verden betyder alt for mig ;) har min dejlige lady, 2 guldhamster ved navn Hamtaro og Hermione. 2 dværghamster der hedder Hannibal og Penelope og så min dejlige albino baby kornsnog Obelix ;)

mkh Sara Z en Vildheksi hjertet ;)


Min mening om Vildheks

Hej
Her er min mening om vildheks bøgerne.
Ildprøven:9 stjerner*********
Viridians blod:8 stjerner********
Kimæras hævn:9 stjerner*********
Blodsungen:10 stjerner**********
Glæder mig rigtig meget til nummer 5 og 6.
Jeg har også en hund to marsvin en fisk og min fantasi giraf:)Den største fan

Hej
jeg er ni år og bor i Luxembourg så jeg lærer ikke dansk i skolen men jeg øver at skrive ,ved at skrive breve til min Farmor .Jeg elsker vildheksen ,jeg er en kæmpe fan. Jeg har lige fået 4 i dag. Når jeg skal sove læser jeg altid, sa nor jeg kikker på uret er klokken altid helt vild mange. Jeg kunne sa godt tænke mig at der kom en film, vildheksen er jo så spændene. (-:
Mange Hilsener Fra Carla


Glæder mig til nr. 5

Hej
Da jeg fik den første vildhekse bog i hånden jule aften kunne jeg ikke slippe den men jeg var et til to bagud da jeg næsten var fartig i staten af febuar var det heltigt at jeg havet fået 2'eren og 3'eren i føslesdags gave

Jeg syndes at 2 og 3 var sværer at komme i gang med Men de var vildt gode til sist jeg har prøvet at få veninderne til at læse vildheks bogerne.
Glæder mig til 5 eren


Mine yndlings bøger

Hej
Vildheks serien er helt klart mine ynglings bøger, men jeg har det problem at jeg er blevet færdig med 4éren og jeg ved ikke hvornår 5éren ud kommer og kan ikke finde den i bog handleren jeg kan kun købe den via internettet og mine forælder vil ikke ligge ud for mig. kan i sige hvornår den kommer i butikkerne og skrive det tilbage til mig.
hilsen Freja.


Bedste bog nogensinde

Hej
Jeg elsker bare Vildheks har læst dem alle , synes det er den bedste bog nogensinde. Det er egentlig underligt næsten alle dyr kommer hen til mig selv krager høner og katte jeg ikke kender. Vildheks NR. 5 udkommer dagen efter min fødselsdag.
Kh en sød og kærlig vildheks

Ps elsker ugler de er så seje


Læser den på en uge!

Hej Lene Først ville jeg bare sige at jeg elsker elsker elsker vildheksebøgerne både min far, lillesøster og moster har læst den. Nå men jeg ville bare lige spørge hvorfor 5ern først kommer efter sommerferien jeg synes bare den skal komme før jeg hved godt at man læser den på en uge men det er bare så hyggeligt at læse den i sommerferien også kan jeg ikke vente mange vilde dage mere.
Hilsner Freja


Det er sjovt at være på vildrejse!

hej vildheks.dk!
Jeg er lige blevet færdig med at læse vildheks 3. Jeg glæder mig til at komme til Danmark så jeg kan få nr.4. Jeg bor i Tyskland og kan kun få dem når jeg er på ferie.
Jeg har lige lært hvordan man kommer på vildrejse og det er rigtig spændende. Man lukker øjnene og prøver at tænke på så lidt som muligt. Langsomt føler man mere og mere at man er et dyr.
fra liv J


Hej alle Vildhekse, Vildvenner osv.

Jeg kan godt lide at læse alle jeres kommentarer ;)
Jeg er 12 år gammel og har læst Vildhekseserien 1.-4. og venter spændt på 5. + 6.!
Nu er jeg lige begyndt på Skammerens Datter-serien som er ligeså god, nemlig fantastisk ;) Jeg læste de første to bøger på ca. to dage. I dag gik jeg i gang med 3. bog.
Jeg elsker at klatre i træer og så bare sidde og se på naturen + dyrene.
Jeg har ingen vildven men elsker alle dyr, især tigere ;)

Kærlige vildheksehilsner, en vaskeægte VILDHEKS ;D


Jeg elsker Vildheks

Hej jeg er bare helt opslugt af vildheks.
Det bare en af verdens bedste bøger.
Altså det fordi på et tidspunkt læste jeg vildheks ret meget, men så stoppede jeg.
Men så en aften ville jeg læse i en bog og så jeg vildheks og så begyndte jeg at falde helt ind i universet igen. Nogen gange skriver jeg om mit liv og sige jeg er vildheks.
Og på et tidspunkt sagde jeg: "Kom" til en høne og den kom.

Ps har lige fået verden sødeste kanin den er kanelfarvet og har allerede en hund.


Helt opslugt

Hej
Vildhekse bøgerne er fantastiske! Jeg bliver helt opslugt af dem jeg har 1 2 3 4 så hvornår bliver resten færdige? For glæder mig meget til at skulle læse dem!
Hilsen Malene fra egernsund:-)


Min vilven

Hej
Jeg er en pige på ni år og er sindssygt glad for vildheksbøgerne og mine dyr. Min vildven er en mus der heder Gouda. Hun linger den mus der er beskrevet i det femte kapitel i den første bog . hun er nemelig ret tynd og sølvgrå. Udover hende har jeg også fem dyr mere og selv om at jeg har mus har jeg faktisk også to katte , en hund , en kanin og en mus mere som heder Chokopop. Mig og min vinende har Chokopop sammen. hun bor hjeme hos mig men Frida har part på hende.KH Alpha


Vildheks

Hej
Jeg kan rigtig godt lide vildheks bøgerne! Jeg føler at jeg nemt kan sætte mig ind i hvad Clara føler og tænker, da vi ligner hinanden lidt. Jeg har haft svært ved at læse, men nu er jeg igang med bog nummer 3 og jeg kan mærke at jeg er blevet meget bedre til at læse.
Hilsen Rebecca


Vildven

Hej
Jeg har også på en måde en Vildven. Det er så bare lige min fars hund... Bøgerne om Clara er helt vildt gode!


Min vildverden

Hej
Jeg har en kanin der hedder Plet den er sjov og fræk ligesom mig når jeg kalder på den kommer den så det er min vildven.
Jeg elsker at være ude i naturen og kladtre i træer og løbe og elsker dyr. og elsker vareulve og vampyr så jeg elsker at løbe om natten. Det føles som om at jeg løber hurtiger. hver gang det er fuldmånde og er uden for sidder jeg på græsset og kikker derop.


Er jeg en Vildheks?

Hey!
Jeg har i lang tid tænkt på hvordan det er man finder ud af om man er vildheks?
Jeg har en hund som jeg elsker rigtig højt, og på en eller anden måde synes jeg også lidt at vildsansen dur på mig, altså nå jeg:
Lukker mine øjne, lukker mine ører, holder mig for næsen. Jeg kan finde frem til min hund hvis den har gemt sig ...

Så jeg ville bare høre om det så svare til at være vildheks?? :-)

Håber i kan hjælpe mig.. Hilsen Simone.


Stor fan

Hej
Jeg er stor fan af vildheks serien men ville det ikke være sejt hvis der blev lavet en film af bøgerne mvh karoline:-D:-):-):-):-)


Vildheks på film

Hej alle sammen
Jeg har en rigtig sød hund der hedder Flicka, som jeg er rigtig glad for. Vil I ikke nok lave Vildheks på film. Det kunne være så sejt:-) hilsen L...


Elsker Vildheks bøgerne

Hej alle sammen
Jeg ELSKER Vildhekse bøgerne:) det er de bedste bøger i hele verden!
Har lige læst 4, eren, ( har selvf. også læst 1, 2,og 3;)
- og jeg glæder mig helt vildt til 5, eren.

Elsker Lene Kaaberbøls bøger;)

Hilsen Ingeborg...


Vildhekse fan

Jeg elsker vildheks det er de bedste bøger EVER! Jeg har lige læst 4, og vil bare have mere, jeg sad og tudede fordi jeg glæder mig så meget til at femmeren udkommer 8D

Kh. Vildheksen Nabaa...


Fantastiske bøger

Hej Vildhekse, Vilheksefans og Vildvenner
Jeg har 1.-4. og jeg blev bare vildt grebet af dem!
Noget der sidder rigtig godt fast i mit hoved er Kimæras sætning til Maira:
"Du døde! Dig tog de fra mig! Også dig!"

Jeg synes bøgerne er skrevet SÅ fantastisk, at det er umuligt at stoppe.
Og jeg kunne se det, efter bare at have slået første side op...

Af en eller anden grund kan jeg lide Kat, selv om han er så ulidelig og selvglad!

Det er mine yndlingsbøger og jeg glæder mig til at læse de næste!

Kærlig hilsen fra en Vildhekse- og Kat-fan:-)


Et digt om vildvenner

Hej!
Jeg synes, at vildvennerne er en vigtig del af det at være vildheks, så jeg har skrevet et digt om dem. Jeg håber, at I kan lide det. :)

Den vilde verden har mange dyr
En mus, en hare, en odder, en tyr
Til et af dem har du et særligt bånd
Når du er i nød, vil den række dig en hånd
Din vildven er vigtig, pas godt på ham eller hende
Så vil I et uerstatteligt venskab finde

Uendelige vildsange,
Ida.


Min Vildven

Hej
Jeg hedder Silje.
Ja jeg har haft en hel masse gode oplevelser med både dyr og naturen.
Her et et billede af mit marsvin Mimse.
Hilsen Silje


Rigtig god serie

Hej
Jeg synes det er en rigtig god serie.
Jeg er mest til horror osv. Men den her fangede mig virkelig!
Jeg synes også det er fedt sådan som den er skrevet, da det er for flere årgange... Jeg selv er 15 og nyder at læse dem.
Når jeg så er færdig med èn af bøgerne, så tager jeg hjem til min får og læser dem for mine 2 søskende på 6 og 8 år... De er lige så fanget af den som jeg er... Det er dejligt...
Mvh. Benedicte Gansler (og min vildven hesten Wish)


Elsker Clara

Hej vildheksefans :-)
Lige siden jeg fik den første vildheksebog i mine hænder, har jeg bare elsket Clara! Jeg synes Lene Kaaberbøl skriver så godt og så synes jeg også at Clara minder lidt om mig. :D Jeg har de tre første bind af Vildheks og jeg håber at jeg snart får nogle flere. Jeg glæder mig altid til at læse dem! :)) For min skyld kunne Vildheks godt have ti bind mere! :-)

Her er lidt om mig:
Jeg hedder Lena og jeg er tolv år. Jeg elsker dyr rigtig meget og jeg er så heldig at have en pony og en kanin! Min pony er 134 cm og hedder Golden Flicka Star, hun er fjorten år og er rigtig sød og dejlig! Vi rider dressur, sjældent spring. :) Min søde kanin hedder Lille My. Hun er næsten et halvt år og er løvehoved/dværgvædder. Hun kan hoppe ca. 25 cm :D. Vi har også tre andre heste, Carlos, Felicia og Dina. (-; Min søster har en kanin der hedder Stampe-junior. Vi har også nogle misser. Mor Chilli på 6-7 år og de to døtre Luna og Nala på tre. Deres bror, Simba er død :( Vi har også en skovkat der hedder Trille, som vi engang fandt i vores have. Men tre-fire år senere, nogle måneder efter vi flyttede op til et nyt hus blev hun væk. Vi fandt hende næsten et halvt år senere og hun blev rigtig glad. Men nogle måneder efter blev hun væk igen. Min mor har set hende i skoven, men det er som om Trille allerhelst vil klare sig selv. :( / ;) Jeg har en masse gode veninder og min bedste veninde hedder Freja.
Nå, det var lidt om mig og mine dyr osv. Hej hej, knus Lena! :D


Film

Hej
Det kunne være sejt med en vildheks film
Hilsen Tine


En kat-fan

Hej
Jeg er vild med Kat!
Jeg aner ikke hvorfor, han er så ulideligt selvglad. Men jeg har en eller anden sympati for ham...
Hilsen, en Kat-fan ved navn Signe


Fantastiske bøger!

Hej Vilhekse, Vildheksefans og Vildvenner!
Jeg har 1.-3. samlet, og jeg blev bare vildt grebet af dem!
Noget der sidder rigtig godt fast i mit hoved er Kimæras sætning:
"Du døde! Dig tog de fra mig! Også dig!"

Jeg synes bøgerne er skrevet SÅ fantastisk, at det næsten er umuligt.
Og jeg kunne se det, efter bare at have slået første side op...
Det er mine yndlingsbøger.

Jeg bor i Tyskland, så jeg må vente med et læse bog 4, til vi skal til DK på ferie.
Glæder mig til at læse den!

Signe :-)
Elsker bøgerne

Hej
Jeg er helt vild med alle vildheks bøgerne altså 1-2-3-4. De er helt vildhekse gode og jeg glæder mig meget til jeg kan læse 5'eren og 6'eren. Jeg er sikkert den aller største fan i verdenen, og jeg skal være Clara til fastelavn!

MVH Ioana 3.Y og er 10 år


Hej alle vildhekse

Hej
Jeg er 10 år og hedder Ellen.
Jeg har skrevet ind før, men det er sjovt skrive ind til Vildheks.
Lige siden jeg læste bog 1, har jeg været helt opslugt af Vildheks. Det er den bedste bog jeg nogen sinde har læst! Jeg ville ønske den også kom på film, det ville have været sjovt.
Hilsen vildheksen Ellen.
Ps jeg har også en vildven som hedder Stampe, det er min kanin! Elsker ham højt!


Vild med Vildheks

Hej
Jeg er en pige på 12 år. Jeg har læst 3 af vildheks bøgerne og jeg elskede dem alle. Man lever sig virkelig ind i bøgerne. Jeg havde det bare som om det var mig der var Clara og at kat var min (eller jeg var kats:-D). Jeg glæder mig til at læse 4,5 og 6. Min vildven er min mormor og morfars hund Ronja. K.H Ida L :-D


Hej alle Vildhekselæsere

Hej alle jer der læser Lene Kaaberbøls aller bedste bog, nemlig Vildheks. Jeg har læst alle bøgerne, både 1,2,3 og 4. Når jeg først er begyndt med ar læse kan jeg ikke ligge bogen fra mig, det er simpelhen bare så spændene!
Ps jeg er 10 år.
Kærlig vildhekse hilsner Ellen :D


Min vildven

Hej med jer!
Jeg vil gerne fortælle om min vildven. Det er en brun og sortstribet hunkat, hvis navn er Sille. Jeg elsker hende vildt højt og det er som om vi ikke kan undvære hinanden. Hver aften kommer hun op og sover i min seng. En af grundene til at jeg ved hun helt sikkert er min vildven er at jeg en dag skulle i skole og var lidt sent på den. Jeg ledte efter noget tråd jeg havde lånt af min håndarbejds lære og havde lovet at aflevere det tilbage i dag. Desperat tænkte jeg bare at en eller anden ikke kunne vise mig hvor det var. Sille hoppede op på mit skrivebord og lagde helt bogstaveligt talt poten på en skål der vendte på hovedet. Jeg vendte den og der lå så tråden jeg ledte efter. Vildt ikke? Det vil jeg i hvert tilfælde kalde en vildven!!!
Mange Vild-hilsener fra
Johanne


Mig og Findus

Hej alle vilde læsere....
Jeg ville lige fortælle noget vildt:
Jeg er meget alene hjemme og derfor har mine forældre købt en kat til mig så jeg har nogen at være sammen med. Men altså så er mig og katten (Findus) på en eller anden måde begyndt at kommunikere sammen!! Det lyder underligt ja, men det er rigtigt!! Vi har også et meget godt forhold til hinanden...
Kh Laura


Min vildven

Hejsa!
Min Kat har lige fået en masse små søde kattekillinger og en af dem er helt forelsket i mig den vil ikke lade mig være i 1 sekund den følger mig over alt den hedder foresten Bulder!
Bulder er den af ungerne der betyder mest for mig så man kan nok godt sige at bulder er min vildven :D
Hilsen Mikkel


Vildheks som film

Hej alle sammen
Jeg er helt vild med Lene Kaaberbøl og hendes bøger men jeg synes de også skal laves på film. Kunne det ikke være fedt :)


Glæder mig til femmeren

Hej alle sammen

Glæder mig så meget til at læse femmeren :-) De er de beste bøger :-)


Jeg elsker bøgerne

Hej
Jeg ELSKER Vildhekse bøgerne! Det er de bedste bøger der findes... Jeg har 1,2,3 og 4! Jeg læste 4 på 2 dage. Jeg glæder mig til 5 og 6 hvis der kommer det. :) Men 5 er jo en fortsættelse af 4. Men what ever! Bøgerne er så gode, man lever sig helt ind i det. 2 var den dårligste, men ingen var dårlige, men hvis jeg skulle vælge.
Hilsen Sofie, den største vildheks


Min vildven

Hej!
Min vildven er min hund som hedder Quist. Det er et lidt underligt navn men man vender sig til det. Han er halvandet år gammelt og er rigtig sød.
Han er en god jagthund og elsker derfor at lege med fodbolde, tenisbolde... ja han elsker at lege med bolde ;D
Hvis jeg oplevede vilde eventyr ligesom Clara så ville Quist helt sikkert passe på mig ligesom Kat passer på Clara.
Mange knus Ida Marie & Quist.


Hej!

Hej! Min Vildven er den søde kanin Fiona <3. Jeg elsker hende og for ikke ret lang tid siden fik vi 4 kaningæster på besøg. Det viste sig at vi havde en han og en hun og de havde fået unger så Jeg har lovet hende at når Vildheksebogen 4 kommer skal vi sidde ude i buret og læse den <3 Vi glæder os helt vildt. Hilsen Maria <3


Vildheks :-D

Hej alle vildhekse
Jeg hedder Eva og er 12 år Jeg elsker vildheksene bøgerne og er selv vildheks ;) Jeg er baaaaaare så stor fan af Lene kaaberbøl SES EVA


Vildheks :-D

Hej!
Jeg kan rigtig godt lide vildhekse bøgerne, men har ikke læst 3'ern i nu. jeg føler at bogen handler om mig selv, jeg hedder nemlig også Clara og elsker min store fede sorte kat Batmand :-)


Fantastisk bog! :-D

Hej alle vildhekse
Jeg elsker vildheks bøgerne de er så gode. Jeg synes Lene kaabernøl skriver rigtig godt man lever sig ind i bøgerne og de er rigtig godt skrevet. Siden jeg læste den første Vildheks bøg har jeg læst en del af hendes bøger bla. Alle skammerens datter bøger. Jeg kan slet ikke vente til at 4'eren kommer jeg skal bare ud og ha den med det samme!!!!! Hilsen Nanna


Jeg elsker Vildheks

Hej Vildheks.dk
Glæder mig så meget. Jeg har læst dem alle (der er udkommet). Har lige læst vildheks 3 færdig, den var bare så ”vildhekse- god” Elsker bare at fantasere om aftnen når jeg læser, for bøgerne er så spændene. Nu glæder mig bare så meget til bog 4 udkommer Kærligste hilsner en vildhekse fan, nej vent den største vildhekse fan nogensinde Katrine Specht


Jeg elsker Vildheks

Hej Vildheks.dk
Jeg (L) Vildheks og har læst alle! Lene skriver nogle fantastiske bøger Jeg elsker også Skammerens datter serien, den er også super god. Selv har jeg fisk, 2 katte og en kanin. Jeg er en pige på 12. Mange kærlige hilsner fra Ida :-D


Min veninde er ligesom Clara

Hej!
Jeg har en veninde som er vild med Vildheks (ligesom mig), og hun ligner clara sindsygt meget. Vi venter begge to spændte på fireren og en vildven hver! hilsen Emilia


Alle bøgerne er vildt gode

Hej!
Alle tre bøger er vildt gode. Man bliver så grebet af dem. Min favorit er nok 1. Om pigen Clara på 12 år som bliver revet i hovedet at en kat den er lidt uhyggeligt men også spændende. Jeg ville forslå at læse den hele færdigt. For nå der måske er 3 kapitler tilbage bliver den virkelig spændende. Hilsen en vildheks-fan


Læser den hvor som helst og når som helst

Hej alle vildhekse!
Jeg elsker bøgerne glæder mig til nr.4 udkommer!!! Læser dem når som helst og hvor som helst :-) Hilsen en vildheks-fan


Glæder mig til næste bog

Hej Vildheks.dk
hej jeg hedder Caroline og er næsten lige fyldt 11.
Jeg syntes at du (Lene) er super god til det der med bøger jeg min første bog fra dig på min 10 års fødselsdag nemlig Skammerens Datter 1-2 og 3-4 på min 11 års fødselsdag (jeg blev lige færdig med den i går) men nu er det jo ikke Skammerens Datter vi skal sludre om nu. men jeg syntes at Vildheksebøgerne er gjort super godt og jeg kan bare ikke vente til efteråret.


Hej alle Vildhekse og Vildvenner

Det her er min dejlige lille nye hund Kenzo. Han er den sødeste lille labrador i hele verden.
Nu er han min lille søde Vildven så jeg glæder mig til at gå på opdagelse med ham. Håber der er andre der også for sig en sød lille Vildven at lege og have det sjovt med.

Mange held og lykke mine Vildvenner fra Nadia.


Hej alle Vildhekse

Jeg er en stor fan af vildhekse-serien. Jeg har desværre kun læste 2’eren og 1’eren. Men jeg står i kø til treeren. Jeg er bare så parat til den. Jeg har selv dyr. En hund som hedder Karla, en kat der hedder Hannibal, en kanin der hedder zara og tre fisk. Karla er lige kommet i løbetid for første gang. Derfor skal hun have min lille søsters gamle underbukser på. Det ser bare så sjovt ud. Hannibal er en rigtig vild kat. Han bider og river rigtig meget øv. Zara havde også en ven der hed Zak, men han er desværre død nu. Mange af vorse fisk er døde af allerdom.

-Jakob Linulf


Hej! <3

Jeg hedder Kristine og er en pige på 12 år. Og jeg elsker Vildheks! Jeg har ALLE bøgerne, og har læst dem alle selvfølgelig!
Og glæder mig til at der kommer nye som jeg kan læse! Du har gjort det godt Lene!
Jeg elsker selv dyr, og har en kat. Den er både mig og min tvillingesøsters kat. Han hedder Baloo, og er lige så doven som kat.. Nej mere! xD
Jeg har prøvet at tage Vildhekse testen, og fik katten som mit svar. Jeg elsker også katte! Nej, alle dyr!
Og jeg syntes det er så sejt, at Vildheks Ildprøven er kommet med så man kan stemme på den i Orla Prisen! Vil KLART stemme på den!
Jeg har lavet en anmeldelse af Vildheks Ildprøven! Fordi det er en MEGET god.. Nej FANTASTISK, bog.
Her kommer den:

Vis man elsker fantasy, er en dyre-elsker og bare kan lide lidt af den mystiske side, ville vildeheks være en perfekt bog for dig.
Den handler om hoved personen Clara, som bliver revet midt i panden af en stor, sort, tyk kat. Og der efter sker der mærkelige ting...
Så hendes mor og Clara tager ud til Moster Isa som er vildheks, for at få at vide hvad hun skal lære for at overleve i en verden hvor, at være en vildheks kan være vanskelig. Og det hjælper ikke, at hendes mor ville have at hun skal være normal som overhovedet mulig.
Hun møder også Kimæra, som er ude efter Clara. Og kommer til ravnemødrene, (som er dem der holder orden, og sørger for at en vildheks ikke krænker sin ret til sine kræfter) fordi Kimæra var ved at bortføre hende. Clara skal så bevise at hun er vildheks, for Kimæra siger Clara imod, for det hun har gjort. Og det er her Ildprøven begynder...


Jeg har også tegnet en tegning af Clara, fordi at jeg syntes det er sådan en flot tegning. Ham Anders Walther er en MEGET dygtig tegner.

Mange Vildhekse Kunstner, Kristine. :-)

- Kristine Jagd


Hilsen til alle Vildhekse

Har lige læst Vildheks ildprøven, og den er SÅ god! Det var en af mine venner der viste mig den. Han sagde, at det var en god bog, så jeg gav den et forsøg.
Glæder mig til at læse de andre i serien.

MANGE HILSNER!
Juliana


Skriver sine egne historier

Jeg er en pige på snart tolv år! Jeg elsker at læse og jeg skriver også mine egne historier og udgiver dem som iphone app, altså ibooks. Vildheks er bare det bedste i verden! Har læst alle og skal lige til at kigge på om blodsungen er udkommet nu! Nogle gange forestiller jeg mig, at jeg selv er en vildheks og at min hund, Mille, er min vildven, jeg eelsker bare at læse dem!!!!!!! Jeg elsker heste også, og jeg tror tit at jeg forstår deres adfærd osv. bare fordi jeg har læst for meget vildheks:I Men jeg elsker ihvertfald bøgerne og til lene, vil jeg sige godt gået, og du må ikke stoppe med at skrive vildheks.

-Zapfino


Bøger er levende

Jeg synes Vildhekse bøgerne er fantastiske!!
Man lever sig helt ind i dem, og bøgerne virker så levende!
Jeg elsker dem virkelig og jeg glæder mig virkelig til at nr. 4 udkommer, og at der måske kommer en nr. 5!

Mvh
Laura Brink Hansen


Kalder alle Vildhekse!

Jeg hedder Vigga, og jeg er 7 år gammel. Min mor er dansklærer i en 4. klasse, og hun kom hjem og fortalte, at pigerne i 4. klasse er vildt glade for din serie om Clara. Jeg kan ikke selv læse Vildheks-bøgerne endnu, men min mor, min far og min mormor har læst alle tre bøger for mig.
Jeg er helt tosset med serien, fordi jeg selv er meget interesseret i naturen og dyr. Jeg synes også, de overnaturlige ting, der sker i bøgerne er vildt spændende. Jeg har glædet mig til at få læst højt af bogen hver dag.
Jeg er specielt glad for bog nummer to, hvor vi møder Ingentingen. Hun er en blanding mellem et menneske og en fugl. Hun kan tænke som et menneske og flyve som en fugl, og det er ret sejt. Dén måde, Kimæra behandler sin egen skabning på, er ikke særligt rart at tænke på. Det er godt at se, at Clara ikke finder sig i det.
Jeg har lige fået læst det sidste af nummer tre, og nu kan jeg ikke vente på nummer fire, Blodsungen. Imens får jeg læst Sølvhesten (1. del af historien om Katriona Teresadatter) højt. Det glæder jeg mig til.

Mange hilsner
Vigga


Vildhekse-bøger styrer

Jeg synes, at de er helt vildt gode alle bøgerne fra 1 til 3. Glæder mig til 4’eren udkommer. Jeg plejer ikke at læse så meget, men jeg blev helt afhængig af at læse dem. Jeg læste fra kapitel 14 til 27 og en hel bog og et kapitel på mindre end en uge. Treerens slutning fik mig næsten til at græde.

Venlig hilsen
Knigge
Ps: Jeg er kun 10 år gammel.


Februars bedste fanside!

Tilde har lavet en superfin Vildheks-fanside. Husk at besøge den her: http://freec.dk/vildheks
Og hun har selvfølgelig vundet en plakat for det flotte arbejde!


ELSKER Vildhekse-bøgerne!

Jeg er en pige på 12 år som bare ELSKER vildhekse bøgerne. Jeg er lige blevet færdig med bog 3, og jeg glæder mig SÅ meget til nummer 4 kommer.
Bøgerne er bare så godt beskrevet med naturen og dyrene. Man får bare lyst til at læse mere og mere! Ros til Lene Kaaberbøl som bare er verdens bedste forfatter:-D. Nogen gange ville jeg ønske at jeg selv var en vildheks:) Det må være så fedt at være et med naturen.

Mange vildheksede vildhilsner fra Marie


Hej alle seje vildhekse

Jeg læste bog 1 og 2 på 2 dage og var helt opslugt af dem. Det er sjovt for normalt er jeg ikke rigtig til fantasy. Jeg ville rigtig gerne være en vildheks, det ville være så sejt, og hvis jeg kunne blive en vildheks ville jeg havde den bedste vildven i verden. Jeg har ingen kæledyr, men det er ligemeget for mig. Fordi jeg aldrig har haft kæledyr men gerne ville havde et fandt jeg hurtigt på en anden udvej den gang jeg var lille. Jeg skulle havde en bamse. Og ja jeg ved hvad folk siger " det er jo bare stof og fyld" men det tror jeg ikke. Folk var aldrig blevet det de er uden nogen troede på dem. Og det gælder alle, sangere, kloge åger, og våge halse ja, selv helt almindelige mennesker. Ingen kommer nogen vegne uden tro håb og kærlighed. Og når jeg tror på ham, så er han der. Jeg har opfattet en vildven som en der hjælper en når man har brug for det, og som forstår en lige meget hvad, og det føler jeg han gør. Og derfor er han den bedste vildven i verden for mig:)

Hilsen fra Francesca (med den bedste vildven i verden)


Hej Vildhekse venner

Hej alle sammen.
Jeg har læst (næsten) alle vildheks bøgerne jeg mangler kun nr 3, og jeg syntes at de er helt fantastiske!
Jeg syntes det er mega godt fundet på med katten, moster isa, vildvenner, kimæra, Ingentingen(2), søstrene(2) for slet ikke at nævne vildheksene og navnene f.eks Shanaia og Kimæra!
Jeg har to kaniner og en fisk. Jeg vil mega gerne have en kat men min mor er allergisk:(
Jeg tror, Lene. At du har gjort vildheks til min yndlings serie. Og jeg glæder mig til nr. 4

Skema for bøger og mine anmeldelser:

Vildheks 1, Ildprøven:
Jeg syntes bogen var virkelig god og spændene. Der var ikke noget ved den der var kedeligt. Det er den næstbedste.
Jeg vil give den 8 stjerner ud af 10. ********

Vildheks 2, Viridians blod.
Jeg syntes den her var en lille tand bedre end nr. 1. Altså jeg holdt vejret næsten hele slutningen jeg var især vild med Ingentingen og søstrene. Den var min yndlings og jeg vil give den 9 stjerner ud af 10. *********

Vildheks 3, Kimæras hævn:
Kimæras hævn har jeg ikke helt læst endnu, men de kapitler jeg har læst var meget gode.

Vilde hilsner fra Thea


Hej Vildhekse venner

Jeg har læst næsten alle vildheks bøger (skal til at læse den 3.) de er så gode. Jeg syntes du skal skynde dig at skrive 4. Jeg har hund, kanin, fisk og en slags hest. Glæder mig vildt til at læse den næste.

Gode vilde vildhekse-hilsner fra Josefine


Hej Vildheksuniverset og læsere

Jeg er en 14-årig pige der elsker universet med dyr og natur. Selv elsker jeg naturen meget højt, og jeg ELSKER dyr! Desværre er mine forældre ikke særligt glade for dyr, så jeg må ikke få nogen :( Men når jeg flytter hjemmefra skal jeg have så mange dyr, som der overhovedet er plads til!!
Når jeg bliver stor, vil jeg gerne være noget, hvor man kan være sammen med dyr, eller være ude i naturen. F. eks. en fotograf, en der tager billeder af naturen, eller vilde dyr. Mit yndlings dyr er klart en gepard! Jeg elsker den måde den løber på, og så er den simpelthen SÅ flot! Jeg elsker også tigere! Jeg elsker alle pelsede, varme, flotte dyr. Men jeg kunne nu også godt tænke mig en gekko. Jeg har også tonsvis af bamser, der er dyr, store som små!
Der er ikke rigtig nogen jeg kender som er så meget vild med dyr som mig. Jeg har en veninde i min klasse som har mange dyr, og som også elsker dem. Men ellers ikke rigtig nogen. I min familie har jeg kun en fætter, som er på min alder, vi har også snakket om at det kunne være vildt fedt, hvis vi gik på samme linie på gymnasiet, eller i samme klasse. Eller hvis vi kunne tage til Galapagos sammen! Det er noget jeg VIRKELIG drømmer om. Se naturen på Galapagos, det er min største ønske.!

Jeg kan godt lide vildheksebøgerne fordi de er så godt beskrevet, og jeg har det sådan og når først man er begyndt på at læse, kan man ikke lægge bogen fra sig igen!
Jeg har også læst Lene Kaaberbøls andre bøger; Skammerdatter-serien, Katriona-serien og Skyggeporten, som jeg simpelthen ELSKER. Den er SÅ god! Lige så god som Vildheks. Jeg kan virkelig anbefale Lene Kaaberbøls bøger!!

Tak for alle de dejlige bøger Lene :-)

De bedste vildhekse knus
Katrine Bach


Hej med jer alle

Jeg elsker virkelig ALLE Lene Kaaberbøls bøger. Jeg havde lige læst alle skammeren og så faldt jeg over de andre bøger. Jeg kunne virkelig godt lide at læse dem, de er lettere end hvad jeg er normalt læse men en rigtig sød historie. Jeg blev meget fanget af dem alle 3. Jeg har selv gået og tænkt på hvilken slags vildven jeg ville have, så fandt jeg testen og fandt ud af at det var Katten. Det er jeg glad for, fordi jeg er lidt bange for hunde( jeg blev bidt tæt på mit øje da jeg var lille, jeg har stadevæk et ar). Men jeg har altså 2 katte derhjemme, 2 dovne rødhåret katte (ligesom mig). De er ved at være godt op i årene så der er ikke så meget krudt i dem mere desværre(de er 8). Nå men tilbage til bogen, stor ros for dine bøger. Du er på min top tre over ynglings forfattere. Jeg er en stor læse nørd, og konkurrence menneske. Jeg begyndte på en konkurrence med en fra min klasse da jeg var 9år om hvem der læste mest, og nu er jeg 14 år og vinder stort.

Mange nørdede hilsner fra Freja


Hej vildhekse og vildvenner!

Jeg er elsker vildhekse bøgerne og har læst dem alle sammen! Jeg glæder mig mega meget til at 3eren udkommer!
Min største drøm er at blive forfatter. Jeg har desvære igen kæledyr, da nogen af vores venner ikke kan tåle pels :(
Men jeg ønsker mig en sort kat. Jeg har haft en hund og en hamster, men de er døde. Men jeg er gode venner med hele kvarterets katte, de er mine vildvenner! Mig og min kusine er mega gode venner, og hver gang vi ser hinanden, er vi udenfor i hendes kvater. Ca. 500 m. væk fra hendes hus ligger der en sø med hegn rundt om, men nogen gange sniger vi os over hegnet og ind til søen. Søen er stor og fuld af liv, jeg elsker det sted. Vi er altid udenfor når vi er sammen, det er super hyggeligt! Vi har også en hemmelig hule, men en dag fandt vi ud af at nogle andre fra hendes kvarter mente at det var deres, og jeg blev mega sur på dem! De er irriterende, fordi de går efter os, og de vil bestemme over nogle af de andre børn. Og ca. 1 km. væk ligger der også en lille sø med ænder, som vi gi'r brød.

Kuns og kram Ida


Kære vildhekse

Elsker bøgerne og har læst 1, 2 og 3. Det er ca. et år siden jeg gik i gang med nr. 1 og blev så skuffet da jeg fandt ud af at nr. 2 først ukom efter et halvt år!
Men nu er jeg blevet færdig med nr. 3, og nr. 4 udkommer først om ET ÅR!
NÅ! Men som sagt elsker jeg bøgerne og spændingen.
Jeg elsker selv at skrive historier, især fantasy. De er tit inspireret af Vildheksebøgerne. Min kat fik killinger omkring sankt hans, og vi skal snart af med dem (hvilket er ret trist), men vi må heldigvis godt beholde én som hedder Lucy... Resten hedder: Batman, Miv, Plet og moren, som hedder Mixi fordi hun er så lille!
Jeg elsker dyr og vi har som sagt 1 kat og 4 killinger, men så har vi også 2 kaniner. Og så rider jeg. Ja, Mixi er faktisk min vildven/hun er min vildven. Hun er som sagt ikke specielt stor, men er sort med en hvid plet under næsen og på halsen.
Hun har gul-grønne øjne som lyser neon-grønt i mørke. Hun er bare en hel normal huskat, eller vildhekse huskat :)

Vilde hilsner fra Frederikke !!


Anmeldelse bog 1 og 2

Hej andre vild-læsere!
Viridians Blod og Ildprøven var nok nogle af de bedste bøger jeg har læst!
Men Viridians Blod var nok min favorit!
Jeg synes bøgerne havde en god handling, og Clara og Oscar var bare var så seje!:D
Det var bare vildt gode bøger!
Jeg kan godt lide at Clara er en rigtig dyre elsker:)
Forresten er Lene Kaaberbøl en af mine yndlings forfattere.
Det bedste ved Ildprøven var nok da Clara flyttede ind hos Moster Isa.
Og det bedste ved Viridians blod var da de skulle redde Vestmark.


RIGTIG GODE BØGER:):):)

Mange vilde hilsner fra Laura


Hej Vildheks.dk

Jeg elsker Vildhekse bøgerne og jeg har selv lavet en slags udgave af dem.
Jeg anbefaler Vildheks 1, og den er meget spændende og det er let at følge med. Bogen er nok til 8-9 alderen og opefter.
Her er et lile resume til den første bog:
Carla (12 år) er en helt normal pige, eller det siger hun selv men det hele ændres da hun møder den sorte kat.
Katten kradser hende og slikker blodet af hende og derefter får hun en slags sygdom.
Bagefter er Carla næsten lige ved at fare vild i vildvejene og må derefter bo hos sin moster Isa.
Her møder Carla mange forskellige mennesker og dyr.
Carla skal have Selvforsvar for Vildhekse lektion 1 men det er ikke let.
Men en dag får Kimæra (hun har været vildheks før, men hun har overtråt reglerne og er blevet en mærkelig art af en rovfugl) fat i Carla, og mange mærkelig ting sker.

Her er et resume af den anden bog:
Carla er vildheks og er rimelig ny som det.
Hun er stadig ny selv om hun har bestået Selvforsvar for Vildhekse lektion 1.
En dag kommer Shanaia tilbage fordi Kimæra har taget hendes gamle barndomshjem.
Hun ber Carla om at hjælpe hende og Carla vil helst sige nej, men det får hun ikke lov til.
Og Oscar bliver lokkemad i en farlig Heksefælde. Og her sker det hele. Klarer Clara det?

JEG ELSKER VILDHEKSE BØGERNE. DE ER MEGA GODE.
Man bliver helt opslugt i den.
Hilsen Emma


Kære vildhekse

Jeg er i oplæring til at blive vildheks.
Og jeg har min helt egen sorte kat, eller rettere jeg er hans.
Vi har fulgt hinanden i to år, og jeg har aldrig været rigtig alene siden jeg fik ham.
Han er en meget stor mainecoon, og kan spinde så hele kvarteret kan høre det.
Jeg fik ham i en lille kasse dagen før min otteårs-fødselsdag.
Han er nu stor og vejer ca. 6 kg.
Han har store gule øjne der lyser i mørket.
Han er min vildhekse-ven.
Vi sender hinanden tanker og når jeg kalder, så kan jeg pludslig høre jeg et sagte miavvvvv, og en spinden.
Det var alt om min vildhekseven Gomez.

Christel Wermblad


Fra en vild vildheks

Kære vildhekse og vildvenner.
Da jeg til min egen dybtfølte frustration ikke kan tåle nogen former for pelsklædte væsner, har jeg ingen kæledyr.
I stedet bor jeg et fantastisk sted, tæt på mark, eng, skov og mose.
Derfor bruger jeg meget af min tid i naturen og med de dyr som man ikke rigtigt kan kæle med.
Hvis jeg er heldig kan jeg fange glimt af både ræve og rådyr. Af og til også harer og fasaner. Vi har faktisk en spætte et eller andet sted i skoven, men den kommer desværre aldrig til foderbrættet.

Jeg er lige blevet færdig med Vildheks 2, og den var faktisk lige så god som etteren - hvis ikke bedre <3 Jeg må sige at Lene kan sit kram.

Ærværdige hilsner, Vildheksen Sarah.


Anmeldelse af Vildheks 2

Jeg har lige læst ’Vildheks 2. Viridians blod.’
Og jeg må sige at man bare bliver opslugt dybt ned i den!
Man kan bare ikke lade være med at læse og læse og så… Er den slut!
Jeg kan bare ikke andet end at anmelde den! ;)
I 2’eren får man mere at vide i stedet for at historien skal i gang.
Og så bliver Clara og Oscars venskab sat på spil…
Læs den!
6 stjerner herfra: ****** ;D


Kom med en 3’er! ;)

Af Anna Wilcks.


Ros til Vildheks 1 og 2

Jeg hedder Mathilde og jeg er 11 år gammel, jeg har lige læst Vildheks nr. 1 for en måned siden og lige da jeg bare læste bagsiden af den, så blev jeg bare dybt koncentreret af bogen!
Nu har jeg lige købt Vildheks - Viridians blod nr. 2, og det der står på bagsiden er bare så godt skrevet!
Jeg er en stor fan af Vildheks serien, om Clara der skal på nye og spændende opgaver, der kan være bare en lille smule farlige.
Nå, men nu må jeg se at komme videre, men inden det så vil jeg bare gerne sige at Lene Kaaberbøl er sq god til at skrive og tak fordi du har dit skrivetalent!


De Kærligste Hilsener fra Mathilde!


Hilsen fra en vild læser …

Jeg syntes bare lige at jeg ville skrive at serien er vildt god.
Og ja, jeg har både hund og kat derhjemme.
Og så har jeg part på den dejligste hest i verden. Canute.
Canute er skimmel med lyserød mule, og er virkelig sød.
Han er næsten lige kommet til min rideskole, så det er jo ret fedt.

Hilsen vildheksen Alberte


Mine dyr!

Hej alle sammen! Jeg vil fortælle lidt om mine dyr :D
Jeg er kun i gang med bog 2. Men jeg læste lidt bagpå og så, at man kunne skrive herind.
Jeg har selv 4 katte men min hankat er desværre løbet væk! Han har været væk længe. Mine 3 andre hunkatte er alle sammen med killinger i maven men den ældste af dem skal meget snart føde!!
Jeg har også en hund! Det er en labrador. Han er ikke en ægte race. Men jeg elsker ham. Han hader at få skæld ud men er meget kærlig og mega legesyg :)
Jeg har også 2 heste. Den ene hest hedder Dancer og den anden hedder Savannah. De er begge to fjordheste! Dancer er faktisk en kopi af beskrivningen af hesten Stjerne i bogen! Hun er så sød men meget tyk og hun er over 20 :(
Jeg bor på en bondegård og har et dyr endnu! Det er en due. Vi har haft 2, men den anden blev taget af en duehøg ;(
Jeg har i al hemmelighed kaldt duen for Quaker :D Jeg synes navnet er så sødt!
Jeg er rigtig glad for at bo der hvor jeg bor.
Her for 17 minutter siden tog jeg testen: Hvilken vildven er du? Jeg fik hunden Tumpe :) Jeg læste hvad der stod og ja: Det passer præcis til mig :)


KH Naja!


Oplevelse med naturen!

Hey! :D
Hver fuldmåne går mig, og mine to venner enten ud i skoven, eller ved havet!
Det er så smukt, især når det er blodmåne. Vi elsker at være omringet af naturen...

Line
Læseranmeldelse af Vildheks 2

Hej Lene
Tak for de gode bøger, er helt vilde med dem!
Jeg er din STØRSTE fan ever ever ever <33
Min yndlingsbog er vildheks 2 (Viridians Blod) elsker det der med at Kimæra bruger Shanaia som lokkedue til en forbrydelse PERFECT<33

Kærlig Hilsen Sofie 10 år


Læseranmeldelse af Vildheks 2

Hej alle sammen!!!
Jeg har læst Vildheks 1 & 2 og de var de bedste bøger, jeg nogensinde har læst.
Og jeg kan kun anbefale dem til andre, der kan lide en god fantasy bog. De er spændende og godt skrevet med et sprog der er nemt at forstå, både for børn og unge. Kort sagt en fantastisk historie. Illustrationerne af Anders Walter var også helt fantastiske.
Lene Kaaberbøl er den bedste forfatter i verden og når man læser historierne, er det som om man selv er der og oplever det hele. Den er både uhyggelig og spændende og indeholder alt det jeg syntes en god bog skal have. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Den får top karakter på alle områder.

Kærlig hilsen Signe. Vildheks seriens største fan.


Læseranmeldelse af Vildheks 1

Hej Vildheks.dk
Jeg har sat mig til at læse "Vildheks" og jeg vil gerne anmelde den(:
Vildheks er en spændene fortælling om Clara på tolv år, som er ganske amindelig, genert pige - eller det troede du hun var, indtil hun møder den store, sorte kat, som forandrer det hele.
Den er ikke for sarte sjæle, nej. Men den er god, og man bliver helt opslugt af den. Jeg glæder mig meget til næste bog udkommer(:
Den får af mig: <3<3<3<3<3<3 = 6 stjerner(:

- Tusind Tak for en fantastisk historie, Lene Kaaberbøl. Fortsat god skrivning:-)

Af Anna Katharina

Læseranmeldelse af Vildheks 1

Der er ingen billeder i Lene Kaaberbøl’s bog Vildheks, men alligevel danner hver sætning i bogen et billede i ens hoved.
Vildheks er en spændingsbog om fare og magi, den handler om pigen Clara, som bliver forvandlet til en vildheks.
En vildheks er en god heks som tager sig af alt det vilde i naturen.
Clara bliver til en vildheks fordi hun bliver overfaldet af en kat, som kradser hende i panden og derefter slikker blodet fra såret i sig så hun bliver smittet med noget…
Clara bliver udsat for 4 farlige prøver for at bevise at hun er en rigtig vildheks, fordi at den onde vildheks Kimæra siger at Clara lyver om det.
Ved en af prøverne siger Kimæra: ”Du ved godt at du kan dø af det her ikke? De siger folk skriger i timevis og prøver at kradse huden af, og så dør de.”

Jeg synes at Vildheks er rigtig spændende og det er let at følge med i hvem af personerne der siger hvad.
Den her bog er ikke rigtig for sarte sjæle, men jeg ville helt klart anbefale andre børn at læse bogen!!!
Konklusionen er: det her er en rigtig god bog og jeg giver den <3<3<3<3<3<3 (6 hjerter:)

Af Rose Bendixen